2610936266 6944909927 Άνω Καστρίτσι, Αχαΐας
 
 
   
   
ΠΡΟΦΙΛ
Βετούλας Ιωάννης - Παγάκια Πάτρα | Παραγωγή - Συσκευασία & Διανομή Πάγου Πάτρα


Η εταιρεία μας “Βετούλας Ιωάννης” η οποία βρίσκεται στο Άνω Καστρίτσι Πατρών, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με την παραγωγή, τη συσκευασία και διανομή βρώσιμου πάγου στην Αχαΐα και όλη την Δυτική Ελλάδα.

Έχοντας λάβει ξεχωριστή θέση στον τομέα της παραγωγής και διανομής βρώσιμου πάγου, η επιχείρησή μας απευθύνεται σε επαγγελματίες του ευρύτερου τομέα της εστίασης/HORECA, στο λιανεμπόριο αλλά και στο χονδρεμπόριο.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
 
Η παραγωγή και αποθήκευση του πάγου πραγματοποιείται στον χώρο της επιχείρησης μας, σύμφωνα πάντα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές ISO 9000/22000.

Οι μηχανές παραγωγής είναι τοποθετημένες σε κλειστό ελεγχόμενο/κλιματιζόμενο χώρο και το έτοιμο προϊόν μεταφέρεται με ταινιόδρομους σε διαφορετικό ψυχόμενο χώρο για να συσκευαστεί.

Με αυτή την διαδικασία διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας σε όλα τα παραγωγικά στάδια, το προϊόν δεν έρχεται σε καμία επαφή με παράγοντες του περιβάλλοντος, που μπορούν να επηρεάσουν την άριστη ποιότητα του ή να μεταβάλουν το σχήμα και την ακεραιότητα της μονάδας.
 
   
Η συσκευασία των παγοκύβων γίνεται σε πιστοποιημένες σακούλες από κατάλληλο πλαστικό για τρόφιμα.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η επιχείρηση μας, εξυπηρετεί όλη την Δυτική Ελλάδα με ex-van πώληση, έχοντας πρωταρχικό στόχο τη συνεπή και άμεση εξυπηρέτηση του συνεργάτη.

Η ευελιξία μας, μας δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετούμε τα καταστήματα όχι μόνο τις ημέρες προγραμματισμένης παράδοσης, αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή μας ζητηθεί. 

Με δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, έχουμε την δυνατότητα με το σωστό τρόπο, να  εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας, στο σωστό χρόνο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στόχοι μας όλα αυτά τα χρόνια είναι αφενός η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για
να μας δώσετε την παραγγελία σας.